Breaking news

OFFICIEEL: Bundu verlaat RSC Anderlecht na half seizoen voor FC Kopenhagen

Inter slaat wederom toe op transfermarkt: komst van verdedigingsduo bevestigd

Inter slaat wederom toe op transfermarkt: komst van verdedigingsduo bevestigd

Gepubliceerd: vrijdag 3 juli 2015 om 19:25vr 03-07-2015 om 19:25

Internazionale is druk bezig op de transfermarkt. Vrijdag maakte de Italiaanse topclub de komst van twee nieuwe verdedigers wereldkundig. Jeison Murillo (Granada) en Martin Montoya (FC Barcelona) spelen komend seizoen in Milaan. 

De transfers van beide verdedigers zaten al enige tijd in de pijplijn. Montoya (foto) werd donderdag reeds gesignaleerd bij Inter; zijn zaakwaarnemer maakte vorige week al bekend dat de overstap van de rechtspoot zo goed als afgerond was.

Inter zal Montoya voor één seizoen huren van Barcelona. Speelt hij komend seizoen een x-aantal duels in de Serie A, dan krijgen de Italianen nog een extra jaar de beschikking over zijn diensten. Inter heeft bovendien op elk moment de mogelijkheid om Montoya (24) definitief in te lijven. 

De 23-jarige Colombiaan Murillo zou in februari al zijn jawoord hebben gegeven aan de Nerazzurri. Volgens Italiaanse bronnen betaalt Inter ongeveer acht miljoen euro voor de international. 

Trainer Roberto Mancini mocht eerder ook al de aankopen Miranda (Atlético Madrid) en Geoffrey Kondogbia (AS Monaco) verwelkomen. 

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws