KV Mechelen heeft vervanger voor Obradovic al snel gevonden
KV Mechelen haalt Volkov

KV Mechelen heeft vervanger voor Obradovic al snel gevonden

03-07-2015 13:50

Het heeft niet lang geduurd voor KV Mechelen om een vervanger voor Ivan Obradovic te vinden. Malinwa heeft enkele dagen na het vertrek van Obradovic al een nieuwe linksachter gehaald. De club stelde vrijdag de Montenegrijnse linkachter Vladimir Volkov voor.

KV Mechelen is niet lang bij de pakken blijven neerzitten na het vertrek van Obradovic naar RSC Anderlecht. De Mechelaren hebben met Volkov al meteen een nieuwe linksachter gevonden. Volkov is een 29-jarige Montenegrijn die vorig seizoen uitkwam voor de Servische topclub Partizan Belgrado. Daar was hij vorig seizoen basisspeler. Hij kon de aanbieding van Mechelen duidelijk niet weerstaan en tekende een contract voor twee seizoenen bij Malinwa. Dat meldt Het Laatste Nieuws

De nieuwe aanwinst is alvast tevreden met de overgang. "In Belgrado keek ik af en toe naar matchen van de Belgische competitie en zo zag ik KV Mechelen ook al aan het werk. Begin deze week zat ik nog samen met Aleksandar Mitrovic op het vliegtuig richting Brussel, hij vertelde me veel positieve dingen over KV."

"Trainen onder Aleksandar Jankovic, daar kijk ik naar uit. Hij is een bekende coach in Servië. Ik ben gehaald voor de positie van Obradovic, maar kan in het systeem van KV Mechelen ook op links in de driemansverdediging aan de slag", zegt hij op de website van KV Mechelen.