Connecties doen wonderen: wordt Anderlechtdoelwit afgesnoept door...Moeskroen?

Connecties doen wonderen: wordt Anderlechtdoelwit afgesnoept door...Moeskroen?

Gepubliceerd: donderdag 2 juli 2015 om 08:27do 02-07-2015 om 08:27

De Kameroener Teni Yerima mag dan geen onbesproken figuur zijn, zijn overname van Moeskroen-Péruwelz kan een echte zegen zijn voor de ploeg. Voor Yerima aankwam was het behelpen met transfers uit tweede en derde klasse, maar Yerima ziet het volgens Sudinfo ietsje groter.

De Kameroenese makelaar heeft niet alleen het budget van de Henegouwers verdubbeld, hij heeft ook overal in Europa connecties. Ook bij FC Porto, waar Anderlechttarget Diego Reyes nog onder contract ligt. Reyes was één van de pistes om Chancel Mbemba te komen vervangen, hij stond vorige winter al in de belangstelling van paars-wit. Toen werd er echter gekozen voor Rolando, die niet helemaal kon overtuigen en nu al terug weg is.

Reyes staat in ieder geval op een lijstje dat Yerima heeft gemaakt van mogelijke aanwinsten, hij wil heel wat versterking binnenhalen. Ook Azubuike Egwuekwe staat al zeker bij die namen, die centrale verdediger is een 34-voudig international voor Nigeria. Sinds de komst van Yerima zijn de doelwitten van Moeskroen-Péruwelz dus een stuk aantrekkelijk geworden, al moeten we nog afwachten of het niet om loze beloften gaat.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws