Standard raakt maar niet af van Nederlander: grijpt het naar drastische middelen?

Standard raakt maar niet af van Nederlander: grijpt het naar drastische middelen?

Gepubliceerd: donderdag 2 juli 2015 om 08:12do 02-07-2015 om 08:12

Zegt de naam Danny Verbeek u nog iets? Zelfs veel supporters van Standard zijn die naam allang vergeten, maar toch ligt de Nederlander nog onder contract bij de Rouches. Omdat niemand hem eigenlijk wil gaan de Luikenaars zijn contract moeten ontbinden.

Volgens Het Nieuwsblad gaan de partijen deze week in onderling overleg uit elkaar, zoals dat heet. Verbeek kwam in de winter van 2012 naar Luik. Het was echter snel duidelijk dat er geen plannen waren met de vinnige flankaanvaller, want hij speelde uiteindelijk niet één minuut in de Belgische competitie. Ook zijn uitleenbeurten aan NAC Breda en FC Utrecht waren flops, Verbeek zou dit seizoen zelf toegeven dat hij niet genoeg heeft geleefd voor zijn sport. Dat laatste is natuurlijk niet het beste verkoopsargument.

Ondanks de mislukte uitleenbeurt zou NAC Breda toch interesse hebben om hem over te nemen, de nu 25-jarige spits is in ieder geval een goedkope opportuniteit. Vermoedelijk wachten de Brabanders echter tot Standard het contract werkelijk ontbindt, dat komt hen nog veel goedkoper uit. Standard moet dus niet hopen om nog veel geld te vangen voor deze floptransfer.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws