Obradovic toont zich een eerste keer belangrijk bij Anderlecht

Obradovic toont zich een eerste keer belangrijk bij Anderlecht

Gepubliceerd: woensdag 1 juli 2015 om 21:27wo 01-07-2015 om 21:27

Anderlecht heeft woensdag in tropische temparaturen geoefend in en tegen Oudenaarde. De Brusselaars wonnen de match met 0-3. Nieuwkomer Ivan Obradovic tekende voor één van de doelpunten.

Besnik Hasi begon de oefenpot met onder meer Ivan Obradovic en Guillaume Gillet. Nadat schoten van Steven Defour en Kawaya nipt naast gingen opende Ivan Obradovic na ruim een half uur spelen de score op aangeven van Andy Kawaya. Bij de rust wisselde Hasi acht spelers.

In de tweede helft tekende Samy Bourard op het uur voor de 0-2. De jongeling werd twee seizoenen geleden al door toenmalig coach John Van den Brom meegenomen op stage. Desondanks maakt hij nog steeds geen deel uit van de A-kern, maar hij scoorde nu wel al in twee wedstrijden op rij. Mogelijk weet hij zich nu wel in de basis te handhaven. Na een fout op Acheampong legde Tielemans de 0-3 eindstand vast vanop de stip.

Anderlecht 1ste helft: Roef, Vanden Borre, Faes, Deschacht, Obradovic, Defour, Praet, Kawaya, Gillet, Sylla, Bastien

Anderlecht 2de helft: Roef, Collin, Dendoncker, Nuytinck, N'Sakala, Acheampong, Praet (57' Bourard), Gillet (57' Matthys), Lukebakio, Leya Iseka, Tielemans

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws