Liverpool maakt Koeman voor 17,5 miljoen opnieuw steunpilaar afhandig

Liverpool maakt Koeman voor 17,5 miljoen opnieuw steunpilaar afhandig

Gepubliceerd: woensdag 1 juli 2015 om 13:07wo 01-07-2015 om 13:07

Liverpool heeft opnieuw een speler van Southampton gekocht. Ditmaal gaat het om Nathaniel Clyne, die voor 17,5 miljoen euro overstapt. Vorig jaar kochten The Reds al Adam Lallana, Rickie Lambert en Dejan Lovren van The Saints.

De 24-jarige rechtsback is in de wolken met zijn transfer naar de Engelse grootmacht van weleer. "Ik ben verheugd. Het is een droom die uitkomt om voor zo'n grote club met zo'n mooie historie te spelen. Ik kan niet wachten om te beginnen", vertelt Clyne op de clubsite van zijn nieuwe werkgever.

"Op het moment dat Liverpool interesse toonde, was ik blij en wilde ik graag dat we de deal voltooiden. De leiding wilde me graag hebben en dit is ook een club waar ik me kan ontwikkelen als speler. Het is een prachtige kans dat ik hier mag spelen en mijn plafond kan bereiken."

"Ik heb voorheen al op Anfield gespeeld, dus ik weet wat voor sfeer hier hangt. Een geweldige atmosfeer, waardoor je vleugels krijgt. Ik kijk er naar uit om hier als Liverpool-speler te spelen en goede prestaties neer te zetten", besluit Clyne. Eerder wist Liverpool zich al te verzekeren van de diensten van James Milner, Danny Ings, Adam Bogdan, Joe Gomez en Roberto Firmino.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws