Ex-Anderlecht doelman heeft nieuwe job, maar moet tevreden zijn met heel wat minder
Jacky Munaron wordt de nieuwe keeperstrainer van FC Dender

Ex-Anderlecht doelman heeft nieuwe job, maar moet tevreden zijn met heel wat minder

01-07-2015 10:18

De legendarische doelman van Anderlecht heeft eindelijk een nieuwe job gevonden. Jacky Munaron gaat aan de slag als keeperstrainers bij derdeklasser FC Dender. Munaron werd in mei dit jaar ontslagen bij AA Gent.

Munaron plaatste na zijn plotse ontslag zelf een oproep op Twitter. De 58-jarige is misschien wel al een dagje ouder, maar zo voelt hij zich zeker niet. De oproep heeft gewerkt, want Munaron wordt vanaf heden dus de nieuwe keeperstrainer van FC Dender. De ex-Anderlecht doelman zal dus wel tevreden moeten zijn met hele stap terug.

Munaron's vorige wekgevers waren onder meer de Rode Duivels, RSC Anderlecht, het Turkse Trabzonspor en AA Gent. Een groot verschil met de Dender dus, dat in derde klasse voetbalt. De keeperstrainer leek ook even in beeld te zijn bij Waasland-Beveren, maar die transfer is dus niet gelukt.

In totaal speelde hij vijftien seizoenen voor Anderlecht in de periode van 1974 tot 1989. Munaron werd met Anderlecht 4 keer landskampioen, won 4 maal de Beker van België, twee keer de Europacup II en de UEFA-Cup.