Mexicaanse verdediger moet vertrekkende Mbemba bij Anderlecht doen vergeten

Mexicaanse verdediger moet vertrekkende Mbemba bij Anderlecht doen vergeten

Gepubliceerd: dinsdag 30 juni 2015 om 09:38di 30-06-2015 om 09:38

Bij Anderlecht liggen er momenteel heel wat transferdossiers op het bureau van manager Herman Van Holsbeeck. Anderlecht werkt nog aan de kern van volgend seizoen, maar moet eerst spelers verkopen. Chancel Mbemba lijkt te gaan vertrekken. Bij paars-wit heeft men alvast een vervanger in het vizier.

"Ik begrijp dat de coach nerveus is, maar ik laat me niet opjagen. Desnoods duurt het tot eind augustus", zegt Van Holsbeeck over de transfers in Het Nieuwsblad. Men lijkt bij Anderlecht eerst te wachten op een transfer van Mbemba. Die zou tien miljoen euro moeten opleveren. "Op termijn komt dat wel in orde en we kennen zelfs al zijn vervanger. Maar als ik die nu al haal, dan moeten we Mbemba zeker verkopen en dat doet zijn prijs dalen", aldus Van Holsbeeck.

Die vervanger zou wel eens Diego Reyes kunnen worden. De verdediger van Porto stond in de wintertransferperiode al in de belangstelling van paars-wit, maar had toen weinig interesse in een overgang waardoor er voor Rolando werd gekozen. Nu lijkt men bij Anderlecht te willen investeren in de Mexicaanse verdediger. Reyes speelde vorig seizoen in totaal maar negen wedstrijden voor het eerste elftal van Porto.

‘Op termijn komt dat wel in orde en we kennen zelfs al zijn vervanger. Maar als ik die nu al haal, dan moeten we Mbemba zeker verkopen en dat doet zijn prijs. dalen’

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws