Maes gewaarschuwd: Peter en ik zijn geen jaknikkers, wij zeggen ons gedacht
Denier over samenwerking met Balette en Maes

Maes gewaarschuwd: "Peter en ik zijn geen jaknikkers, wij zeggen ons gedacht"

27-06-2015 16:38

Er waait sinds kort een nieuwe wind door de Cristal Arena. Met de komst van hoofdcoach Peter Maes en assistent-trainer Peter Balette heeft de technische staf een heel ander gezicht. Clubicoon Pierre Denier bleef op post en spreekt enkel lovend over zijn nieuwe collega's.

Denier is inmiddels al een vast meubel in het Genkse decor. Toch bouwt de hulptrainer stilaan af. Zo laat hij het veldwerk over aan Balette, die een hoop complimentjes in ontvangst mag nemen. "Je merkt aan alles dat hij een kanjer in zijn vak is. Dat hij niet toevallig bij bijna alle toppers in België heeft gezeten", aldus Denier over zijn nieuwe collega.

Het clubicoon mag dan wel gas terug genomen hebben, toch zal hij altijd zijn stempel willen drukken. Ook de nieuwe hoofdcoach Maes kan op hem rekenen. "Natuurlijk heb ik in sportieve zaken mijn mening. Peter en ik zijn geen jaknikkers. Wij zeggen ons gedacht en zullen op tijd en stond tegenwind geven. Tegenwind waar Maes iets aan heeft", besluit Denier in Het Belang van Limburg.