Begeerde Martinez maakt megatransfer bekend: Ik ga er voor vier jaar tekenen

Begeerde Martinez maakt megatransfer bekend: "Ik ga er voor vier jaar tekenen"

Gepubliceerd: zaterdag 27 juni 2015 om 10:22za 27-06-2015 om 10:22

Jackson Martinez is de nieuwe spits van Atlético Madrid, dat onlangs Mario Mandzukic voor circa twintig miljoen euro naar Juventus liet vertrekken. Martinez heeft de transfer zelf bekendgemaakt. Ook AC Milan zat lange tijd op het vinkentouw.

De aanvaller van FC Porto liet dat weten nadat hij met Colombia door Argentinië was uitgeschakeld op de Copa America. "Ik kan bevestigen dat ik naar Atlético ga en voor vier jaar kan tekenen. Maar ik weet nog niet wanneer ik gepresenteerd word", aldus Martinez in de Colombiaanse media.

"Ik heb mezelf goed ontwikkeld, ben altijd aan het leren en aan het groeien. Nu ga ik naar Atlético en ik hoop dat ik aldaar van waarde kan zijn voor het team én mezelf kan blijven ontwikkelen als speler", besloot de aanvalsleider van Porto. Hoeveel geld er met de transfer gemoeid is, is nog niet bekend. Naar verluidt gaat het om een megatransfer van 35 miljoen.

In dienst van de Portugezen maakte Martinez veel indruk. Hij scoorde in de voorbije drie seizoenen meer dan twintig keer in competitieverband: respectievelijk 26, 21 en 21 goals. Opvallend is dat Martinez elk seizoen precies dertig competitieduels speelde.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws