Verloren zoon van Genk is na week van visumperikelen terug in België
Cissé is terug in België

Verloren zoon van Genk is na week van visumperikelen terug in België

27-06-2015 08:43

Sekou Cissé is terug van weggeweest bij Racing Genk. De Ivoriaan is eindelijk teruggekeerd naar ons land na visumproblemen in Ivoorkust. De Ivoriaanse aanvaller keerde, zonder zijn familie, een week later terug dan verwacht.

Cissé werd vorige week al in Genk verwacht voor de medische testen en de eerste trainingen onder Peter Maes. De aanvaller kwam echter niet opdagen, omwille van visumproblemen voor zijn gezin besloot hij om nog een week in Ivoorkust te blijven. Niet naar de zin van de nieuwe coach.

"Dat stukje wildgroei moet eruit", klonk het eerder deze week nog in Het Laatste Nieuws. Cissé keerde uiteindelijk vrijdag pas terug, zónder zijn gezin. "Zij verblijven nog steeds in Abdijan, hun visums zijn nog steeds niet in orde. Ik hoopte dat alles tijdig in orde zou geraken."

Sanctie

Cissé denkt niet dat hij een sanctie zal krijgen voor zijn problemen. "Ik heb vorige week dinsdag met Dimitri De Condé gebeld om hem de situatie uit te leggen en hij was heel begripvol." Er werd de afgelopen week nochtans ontkend dat er contact was.

Algemeen directeur Patrick Janssens kreeg de vraag of ze Cissé toch nog zullen sanctioneren, maar wou daar niet te diep op ingaan. "Ik ga er niks over zeggen. Maar ik heb ook niet neen gezegd op uw vraag", vertelde hij in Het Laatste Nieuws.