Jonge Gent-middenvelder wil in de voetsporen van Rode Duivel Mertens treden

Jonge Gent-middenvelder wil in de voetsporen van Rode Duivel Mertens treden

Gepubliceerd: zaterdag 27 juni 2015 om 08:22za 27-06-2015 om 08:22

Jari Vandeputte zal het afgelopen seizoen zo snel mogelijk willen vergeten. De jonge middenvelder van AA Gent werd uitgeleend aan Roeselare, maar heeft er een slecht seizoen opzitten. Het komende seizoen wordt hij uitgeleend aan FC Eindhoven. Daar wil hij het vertrouwen van AA Gent niet beschamen.

"FC Eindhoven is misschien niet de grootste naam uit het Nederlandse voetbalwereldje maar dit is wel de ideale club voor mijn ontwikkeling als voetballer", zegt hij aan Het Nieuwsblad. "Al na het eerste contact was ik meteen verkocht. Het is een voetballend team waar ik mijn kwaliteiten optimaal kan laten renderen. De aanwezigheid van Tom Boere speelde ook een rol want na zijn vertrek uit Gent bleven we contact houden en leerde ik stelselmatig bij over het Nederlandse voetbal."

"Ik ervaar mijn overstap van Roeselare naar Eindhoven als een stap vooruit want in tegenstelling tot in Roeselare voel ik mij hier wel echt welkom. Ik vind hier alvast een aanvallende ploeg en hopelijk kan ik hier in de voetsporen treden van Dries Mertens die ook pas echt ontplofte toen hij in de Nederlandse eerste divisie aan de slag ging."

Bij Gent heeft men nog steeds vertrouwen in de middenvelder. "Eind vorig seizoen zat ik rond de tafel met Hein Vanhaezebrouck en bleek meteen dat we op dezelfde golflengte zaten. Mijn contractverlenging tot 2017 is een mooie opsteker: het beste bewijs dat AA Gent nog steeds in mij gelooft", zegt de middenvelder.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws