Sporting Lokeren blijft zich roeren op transfermarkt, nieuwe verdediger strijkt neer

Sporting Lokeren blijft zich roeren op transfermarkt, nieuwe verdediger strijkt neer

Gepubliceerd: donderdag 25 juni 2015 om 23:48do 25-06-2015 om 23:48

Sporting Lokeren blijft erg actief op de transfermarkt. De Waaslanders hebben met Filip Starzynksi de opvolger beet voor Hans Vanaken. Maar ook achterin wil de club van Bob Peeters zich versterken. Een jonge Slovaak vervoegt de rangen van Sporting Lokeren. Dat meldt de website van Sporting Lokeren.

De 21-jarige Ninaj Branislav maakt sinds donderdag deel uit van Sporting Lokeren. De Slovaak komt over van Slovan Bratislava en is een verdediger. Zijn vorige club speelde dit seizoen nog in de Europa League. Branislav maakte kennis met Dries Mertens want de Slovaken kwamen uit tegen Napoli, Young Boys en Sparta Praag. Branislav heeft dus op jonge leeftijd ervaring op het hoogste niveau. 

De Slovaak begon in 2011 aan zijn profcarrière bij Petržalka, één van de kleinere clubs in Bratislava. Een jaar later kwam het grote Slovan Bratislava aan zijn deur kloppen. Branislav loste de verwachtingen in bij zijn nieuwe club. Hij heeft ondertussen al 58 wedstrijden bij Slovan Bratislava verzameld. De nieuwste aanwinst van Sporting Lokeren weet de goal ook staan. Bij Slovan Bratislava was Branislav goed voor zes doelpunten. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws