Everton-legende richt pijlen op Lukaku: Werken aan zijn attitude
Lukaku krijgt goede raad van Everton-legende

Everton-legende richt pijlen op Lukaku: "Werken aan zijn attitude"

25-06-2015 23:30

Everton is erg tevreden met zijn Rode Duivel. De Engelse eersteklasser geniet van de prestaties van Romelu Lukaku, maar volgens sommigen kan de Belgische international nog een stuk beter, maar dan moet Big Rom nog werken aan een aantal punten. 

Everton-legende Bob Latchford is erg duidelijk als het over Lukaku gaat. "Hij is een goalgetter. Hij is nog jonger dan de meesten denken en hij heeft het potentieel om een heel, heel erg goede spits te worden. Maar hij is nog niet af. Pas binnen drie tot vijf jaar zullen we kunnen beoordelen of hij zijn potentieel heeft waargemaakt", vertelt de 64-jarige Latchford in de Engelse pers.

Latchford speelde zeven jaren voor de Toffees en scoorde maar liefst 106 doelpunten. Hij is dus goed geplaatst om Lukaku te beoordelen. Bij Everton kan de Belgische international rustig verder groeien. "Maar hij zit wel in de juiste omgeving om dat niveau te halen. Hij is groot en sterk. Hij weet de goal staan, dus als je hem juist aanspeelt, zal hij zijn doelpuntjes altijd maken. Of hij nog beter wordt, zal ervan afhangen of hij de juiste attitude heeft. Voorlopig wijst alles er op van wel."