Ex-Anderlecht middenvelder verklaart waarom hij het  Astridpark verlaat
Interview met Mehdi Tarfi

Ex-Anderlecht middenvelder verklaart waarom hij het Astridpark verlaat

25-06-2015 08:55

FC Antwerp is klaar voor het nieuwe seizoen. Met Mehdi Tarfi hebben ze al hun zoveelste transfer binnengehaald. De 22-jarige middenvelder komt over van Anderlecht, waar hij geen kansen gekregen heeft.

"Anderlecht is een mooie club, maar het is tijd voor iets anders", vertelt Tarfi aan Het Nieuwsblad. "Ik wordt binnenkort 22 jaar, ik moet dus spelen. Bij Anderlecht kreeg ik daar de kans niet toe, hopelijk lukt me dat hier wel." De beloftevolle middenvelder slaat na vele jaren in Anderlecht een hoofdstuk om in zijn voetbalcarrière. Hij is vastbesloten om het bij Antwerp waar te maken.

Antwerp is dit jaar erg ambitieus. De tweedeklasser gaf aan dat de doelstelling voor volgend seizoen niet minder dan de titel is. "Ik hoop dat we inderdaad de ambities kunnen waarmaken. Het moet lukken, want kern bevat heel wat ervaring en kwaliteit, maar ik besef ook dat ik hard zal moeten werken om tot die vaste kern te behoren. De plaatsjes zullen duur zijn." 

Over de sfeer op de Bosuil kan Tarfi alvast geen kwaad woord zeggen. "Nog nooit meegemaakt. Ik wist dat de aanhang hier fanatiek is, maar dit overtrof alles. Het motiveert me alleen nog wat meer, want beeld je eens in wat dat moet zijn als we thuis matchen gaan winnen."