Clubhopper Eto'o bereikt principe-akkoord met zesde club in tien jaar
Nieuwe club voor Eto'o

Clubhopper Eto'o bereikt principe-akkoord met zesde club in tien jaar

24-06-2015 17:10
5

Samuel Eto'o heeft Sampdoria al na een half seizoen verlaten. Hij is op weg naar het Turkse Antalyaspor om daar een contract te tekenen. De Turken melden dat er al een principe-akkoord is bereikt.

In de afgelopen tien jaar speelde de Kameroener voor vijf verschillende clubs. Voor zijn tijd bij Sampdoria, waar komend seizoen Ajax-aanvoerder Niklas Moisander speelt, was de 34-jarige Eto'o actief voor achtereenvolgens Everton, Chelsea, Anzhi Makhachkala en Internazionale. Daarvoor maakte hij vooral furore bij FC Barcelona, dat hem in 2004 overnam van Real Mallorca.

Eto'o won een vrachtlading aan prijzen. De aanvaller heeft de Champions League al drie keer gewonnen. Ook won hij in Italië de beker en in Spanje twee keer de supercup, drie landstitels en een Copa del Rey. Met Inter werd hij kampioen van de Serie A. Afgelopen seizoen kwam Eto'o nog tot maar twee goals in achttien duels voor Sampdoria. Vorig seizoen werd de naam van de Kameroener veelvuldig in verband gebracht met Ajax, maar tot een overgang kwam het niet. 

 

Samuel ETO’O ile Prensipte Anlaşılmıştır Futbolcu Samuel Eto’o ile prensipte anlaşılmıştır. Kulüp Başkanımız Gü...

Posted by Antalyaspor on woensdag 24 juni 2015