Belgische international heeft hart op de juiste plaats, prachtig gebaar van doelman
Mignolet schenkt het bruidsboeket weg voor de ALS Liga

Belgische international heeft hart op de juiste plaats, prachtig gebaar van doelman

23-06-2015 22:43

Voetballers beseffen het misschien niet altijd, maar zij hebben een belangrijke taak in de maatschappij. Zij zijn een voorbeeld voor vele jongeren en kunnen door een simpel gebaar een mens gelukkig maken. Eén van de Rode Duivels heeft ook zijn goed hart laten zien. 

De Belgische international Simon Mignolet zorgde voor een geweldig gebaar. De doelman van Liverpool stapte vorig weekend in het huwelijksbootje met Jasmien. De Rode Duivel dacht tijdens het feest niet alleen aan het verorberen van de bruidstaart, maar hij had een mooie verrassing in petto voor de ALS Liga. Hij schonk het bruidsboeket aan de stichting zodat die verkocht kan worden. De opbrengst zal gaan naar het wetenschappelijk onderzoek naar de ziekte. 

ALS is een zenuw- en spierziekte. Mignolet is peter van het project MinE. De ALS Liga zal het bruidsboeket nu veilen om de wetenschappelijke projecten 'A Cure for ALS' te financieren. Geïnteresseerden kunnen tot en met vrijdag 26 juni bieden. Het boeket bestaat uit 23 Vandaplanten en 22 snijbloemvarianten. Voor een Vandaplant of snijbloem betaal je 40 euro. Je kan ook een setje van zes schaaltjes kopen. Die kosten 70 euro het setje.