Nieuwe aanwinst van Club Brugge vervult droom van iedere fan: Een geweldige eer
Cools staat te popelen om voor Club Brugge te spelen

Nieuwe aanwinst van Club Brugge vervult droom van iedere fan: "Een geweldige eer"

23-06-2015 22:13

Club Brugge rondde dinsdag de komst van zijn vijfde aanwinst af. Belofteinternational Dion Cools maakte de overstap van OH Leuven naar Club Brugge. Voor de 19-jarige verdediger komt er een droom uit. Hij is altijd een grote fan geweest van Club Brugge. 

Op de website van Club Brugge gaf Cools tekst en uitleg over zijn transfer. "Het is de eerste dag van mijn kinderdroom die in vervulling gaat. Ik ben al van kindsbeen een vurig supporter van Club. Als het in mijn planning paste, miste ik op televisie nooit een wedstrijd. Tot voor enkele weken was het nog altijd mijn grote droom ooit eens dat fantastisch mooie shirt te mogen aantrekken. Vandaag is het zowaar zover. Ik vind dat een geweldige eer."

Cools weet dat het een moeilijk seizoen gaat worden, maar hij wil er het beste van maken. "De eerste training met de A-kern van Club wordt voor mij een geweldige belevenis. Het zullen voor mij niet allemaal onbekende gezichten zijn, want ik ken onder meer Obbi Oulare van bij de nationale ploeg. Ik heb er in elk geval een goed oog in. Mijn eerste seizoen zal voor mij al meer dan geslaagd zijn als er enkele speelminuten kunnen meegepikt worden", spreekt een gemotiveerde Cools.