Spits van 35 miljoen laat Milan stikken: 'Overtuigd van keuze voor deze grote club'

Spits van 35 miljoen laat Milan stikken: 'Overtuigd van keuze voor deze grote club'

Gepubliceerd: dinsdag 23 juni 2015 om 22:30di 23-06-2015 om 22:30

Witte rook uit de hoofdstad van Spanje: FC Porto-spits Jackson Martinez maakt de overstap naar Atlético Madrid. De zaakwaarnemer van de Colombiaanse spits claimt tegenover sportkrant AS dat de transfer is afgerond. 

Atlético gaat ongeveer 35 miljoen euro betalen voor 'Cha Cha Cha', die zijn handtekening zet onder een vierjarige verbintenis. "Alles is vandaag in orde gemaakt", aldus Luiz Henrique Pompeo, de belangenbehartiger van Martinez. Vorige week leek het er nog op dat de spits voor AC Milan ging kiezen.  De Italianen handelen echter te traag, waarop Martinez voor de nummer drie van de Primera Division besloot te kiezen. 

"We zijn AC Milan dankbaar voor hun interesse, die tot het einde toe geduurd heeft. We voelden ons vereerd met hun belangstelling, maar we kunnen niet op twee plaatsen tegelijk zijn", vertelt Pompeo.

"Atlético is een zeer grote club en heeft indrukwekkend gepresteerd in eigen land en in Europa. Jackson gaat er met plezier naartoe en wil grootse prestaties neerzetten, het grote nog groter maken. Hij is erg blij en overtuigd van zijn keuze." 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Club Brugge neemt het op tegen SS Lazio! Wat wordt de uitslag volgens jou? #ClubBrugge #sslazio #LazioRoma #UCL #ChampionsLeague #Vanaken

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws