Spits van 35 miljoen laat Milan stikken: 'Overtuigd van keuze voor deze grote club'
AC Milan afgetroefd

Spits van 35 miljoen laat Milan stikken: 'Overtuigd van keuze voor deze grote club'

23-06-2015 22:30

Witte rook uit de hoofdstad van Spanje: FC Porto-spits Jackson Martinez maakt de overstap naar Atlético Madrid. De zaakwaarnemer van de Colombiaanse spits claimt tegenover sportkrant AS dat de transfer is afgerond. 

Atlético gaat ongeveer 35 miljoen euro betalen voor 'Cha Cha Cha', die zijn handtekening zet onder een vierjarige verbintenis. "Alles is vandaag in orde gemaakt", aldus Luiz Henrique Pompeo, de belangenbehartiger van Martinez. Vorige week leek het er nog op dat de spits voor AC Milan ging kiezen.  De Italianen handelen echter te traag, waarop Martinez voor de nummer drie van de Primera Division besloot te kiezen. 

"We zijn AC Milan dankbaar voor hun interesse, die tot het einde toe geduurd heeft. We voelden ons vereerd met hun belangstelling, maar we kunnen niet op twee plaatsen tegelijk zijn", vertelt Pompeo.

"Atlético is een zeer grote club en heeft indrukwekkend gepresteerd in eigen land en in Europa. Jackson gaat er met plezier naartoe en wil grootse prestaties neerzetten, het grote nog groter maken. Hij is erg blij en overtuigd van zijn keuze."