Rugnummers brengen duidelijkheid bij spelers van Anderlecht met onzekere toekomst
Anderlecht wijst rugnummers toe

Rugnummers brengen duidelijkheid bij spelers van Anderlecht met onzekere toekomst

23-06-2015 07:50

Anderlecht hervatte gisteren met 21 spelers de trainingen. De Brusselaars eindigden vorig seizoen maar op de derde plek, maar trainer Besnik Hasi wil het dit seizoen heel wat beter doen. De coach hoopte al enkele jongens te kunnen verwelkomen, maar blijft op zijn honger zitten.

Besnik Hasi moet nog wachten vooraleer hij enkele nieuwe spelers kan verwelkomen in de kern. Mogelijk moeten vertrekkende spelers zoals Aleksandar Mitrovic en Chancel Mbemba de club het nodige geld bezorgen om spelers aan te trekken. Toch lijken zij niet de enige vertrekkers te zijn.

Bij het uitdelen van de nieuwe rugnummers werd er namelijk het een en ander duidelijk. Zo moest Fabrice N'Sakala zijn rugnummer 2 inruilen voor het nummer 21, wat mogelijk op een uitgaande transfer wijst. Dat meldt Het Nieuwsblad.

Daarnaast kregen de teruggekeerde huurlingen Samuel Armenteros, Fede Vico en Guillaume Gillet geen rugnummer toegewezen. Zij lijken de club zo goed als zeker te verlaten. Gillet staat op het punt om in Frankrijk te blijven. Onder meer Bastia, Reims en zelfs Marseille willen de rechterflankspeler aantrekken.