Fans van Zulte Waregem tonen hun klasse en zaken massaal af naar eerste training
Liefst 2.500 man aan de Gaverbeek

Fans van Zulte Waregem tonen hun klasse en zaken massaal af naar eerste training

21-06-2015 18:45

Vorig seizoen bleeft Zulte Waregem ver, zelfs heel ver onder de verwachtingen. Toch bleven de fans trouw op post. Elke thuis- en uitmatch waren ze van de partij en ook dit seizoen mogen de mannen van Francky Dury zich aan de nodige vocale steun verwachten. 

De afgelopen dagen stond er bij Zulte Waregem een teambuilding op het programma. Maar na het afdalen van rotsen en het lezen van kaarten mochten de spelers van Essevee zich zondag weer op het voetbal concentreren.

Aan de Gaverbeek was de eerste training van het nieuwe seizoen gepland. De supporters van Essevee hadden hun spelers duidelijk gemist, want maar liefst 1.500 fans zakten af naar het oefencomplex van Zulte Waregem. Volgens de club ging het mogelijk zelfs om 2.000 personen.

Zulte Waregem trok met Cedric D'Ulivo (Waasland-Beveren), Steve De Ridder (FC Kopenhagen), Kenny Steppe (Waasland-Beveren), 
Abdou Diallo (Monaco), Marvin Baudry (Amiens) en Mbaye Leye (Sporting Lokeren) heel wat nieuw geweld aan. De club hoopt zo beter te doen in vergelijking met vorig seizoen.