Belgische middenvelder: Ik kan het niveau van Eerste Klasse nog steeds aan
Middenvelder wil actief blijven op het hoogste niveau

Belgische middenvelder: "Ik kan het niveau van Eerste Klasse nog steeds aan"

18-06-2015 23:33

Mohamed Messoudi heeft van Zulte Waregem te horen gekregen dat hij mag uitkijken naar een nieuwe club. De 31-jarige middenvelder heeft geen zin om al verder af te zakken naar een lagere divisie. Hij heeft nog de ambitie om in Eerste Klasse te blijven voetballen.

“Er is interesse uit Roemenië en Cyprus, maar mijn ambitie is om in België te blijven. Liefst in de hoogste klasse ook. Ik heb al gesproken met drie Belgische eersteklassers, maar voorlopig is daar nog niets uit voortgekomen”, zegt de Belgische middenvelder.

“Ik ben ook nog maar 31 jaar en heb bewezen dat ik het niveau nog steeds aankan. Ik speelde vorig seizoen bij Zulte Waregem nog regelmatig mee en liet zien dat ik van waarde kan zijn voor een ploeg uit eerste klasse”, aldus de voormalige speler van onder andere Kortrijk en Gent.

Een terugkeer naar het Kiel op lager niveau, zoals Losada deed, ziet hij (voorlopig) nog niet zitten. “Nee, dat is nog geen optie. Ik kan nog mee in eerste klasse en wil nog niet te ver afzakken. Daarbovenop hebben zij zich reeds gevoelig versterkt op het middenveld. Zij zullen na volgend seizoen normaal gezien in de hoogste amateurklasse spelen, en mijn ambities liggen elders”, zo besluit Messoudi.