Vossen heeft ploegen voor het uitkiezen: topclub denkt aan spits van Genk

Vossen heeft ploegen voor het uitkiezen: topclub denkt aan spits van Genk

Gepubliceerd: donderdag 18 juni 2015 om 14:10do 18-06-2015 om 14:10

Dat Jelle Vossen volgend seizoen nog in het shirt van Racing Genk te zien zal zijn is zo goed als onmogelijk. De spits wil vertrekken bij de Limburgers, maar zoekt vooralsnog naar een nieuwe club. Mogelijk biedt het Schotse Celtic de oplossing.

Aan het einde van het seizoen 2013-2014 toonde de Schotse kampioen al eens interesse in de spits van Racing Genk. De Limburgers vroegen toen zo'n acht miljoen euro voor hun topschutter, waarop de Schotten meteen afhaakten. Twee jaar later kunnen ze Vossen mogelijk toch voorstellen.

Na een middelmatig seizoen in de Engelse Tweede Klasse en een smeekbede om Genk te verlaten zou Vossen nu nog maar drie miljoen euro moeten kosten. Sheffield Wednesday toonde al interesse in de ex-Rode Duivel, maar nu komt ook Celtic terug in het vizier. Dat meldt de Engelse pers.

Bij Celtic Glasgow zal Vossen de concurrentie moeten aangaan met Anthony Stokes, Stefan Scepovic (ex-Club Brugge) en Leigh Griffiths. Niet verrassend werd Celtic vorig seizoen met een straatlengte voorsprong kampioen van Schotland.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws