Officieel: Standard slaat slag op transfermarkt en geeft Genk het nakijken
Santini kiest voor Standard

Officieel: Standard slaat slag op transfermarkt en geeft Genk het nakijken

18-06-2015 12:10
1

De nieuwe club van Ivan Santini is gekend. Na lang onderhandelen met Genk en Standard heeft de Kroaat dan toch voor de club uit Luik gekozen. De spits die vorig seizoen uitkwam voor KV Kortrijk zal donderdagmiddag officieel voorgesteld worden aan de pers.

Na een geweldig seizoen bij KV Kortrijk, waarmee hij Play-Off 1 speelde, had Santini de clubs voor het uitkiezen. Vooral Racing Genk en Standard wilden de Kroaat, maar ook KV Oostende hoopte om Santini te kunnen overtuigen. De aanvaller leek aanvankelijk voor de Limburgers te gaan kiezen, maar een verbeterd voorstel van Standard-voorzitter Roland Duchâtelet heeft hem toch kunnen overtuigen. 

Volgens David De Myttenaere, een journalist van La Dernière Heure, is Standard tot een akkoord gekomen met Santini. Hij zal op donderdagnamiddag officieel voorgesteld worden. De Kroatische spits moet van De Rouches opnieuw een titelkandidaat maken. De Luikenaren eindigden het afgelopen seizoen namelijk maar op de vierde plek in de stand. De transfer van Santini kondigt mogelijk ook het vertrek van Igor De Camargo aan. De Braziliaanse Belg zou op het punt staan om bij KV Oostende te tekenen.