Leicester ontslaat spelers om racistische orgie-video, ook zoon van trainer moet weg

Leicester ontslaat spelers om racistische orgie-video, ook zoon van trainer moet weg

Gepubliceerd: woensdag 17 juni 2015 om 19:35wo 17-06-2015 om 19:35

Leicester City heeft drie spelers ontslagen die ervan verdacht worden een racistische seksvideo gemaakt te hebben. Opvallend genoeg zit ook de zoon van trainer Nigel Pearson erbij. Hij zou hebben meegedaan aan de orgie.

Het gaat om de spelers Tom Hopper, Adam Smith en James Pearson. Het trio voetbalt bij de beloften van de Premier League-club. Zij zouden zich hebben misdragen tijdens een trip naar Thailand, waar ze met de ploeg waren om het seizoen af te sluiten.

'Het besluit om de spelers te ontslaan vloeit voort uit een intern onderzoek en de daaraan verbonden disciplinaire maatregelen. De club kent zijn positie binnen de sport en vertegenwoordigt de Premier League, de stad Leicester, de Britse voetbalbond en de supporters', zo staat te lezen in de verklaring die de club woensdagavond naar buiten bracht.

'Leicester City probeert altijd een positief gevoel uit te stralen en heeft normen en waarden hoog in het vaandel staan. De club gaat verder niet in op de zaak en doet verder ook geen uitspraken meer.'

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws