Trainer lovend over Rode Duivel: Hij is een enorm complete speler
Trainer is lovend over speler en wil hem absoluut niet kwijt

Trainer lovend over Rode Duivel: "Hij is een enorm complete speler"

17-06-2015 19:16

Radja Nainggolan blijft de transfermarkt maar beroeren. Iedere dag wordt er wel een nieuwe club in verband gebracht met de middenvelder van AS Roma. Als het van trainer Raul Garcia afhangt, blijft de Ninja gewoon in Rome.

Nainggolan speelde een uitstekend seizoen bij AS Roma. Maar hij is nog voor de helft eigendom van Cagliari. Deze club kan wel eens de toekomst van de middenvelder bepalen. Trainer Garcia rekent er op dat zijn sterkhouder volgend jaar nog bij AS Roma speelt.

"We rekenen ook volgend seizoen op Radja Nainggolan", vertelt Rudi Garcia France Football. "Hij is een enorm complete speler. Radja kan veel meer dan hetgeen veel mensen denken."

De trainer benadrukt hij belangrijk de speler is in zijn team. “Hij heeft enorm veel power in zijn spel en beschikt over een sterke tackle. En daar komt dan nog eens bij dat hij vaak een doelpuntje scoort."

Roma wil de speler dan ook graag volledig overnemen. Cagliari vraagt zo’n vijftien miljoen euro voor ‘zijn deel’. Zo liggen een aantal Spaanse en Engelse topclubs op de loer om Nainggolan over te nemen.