Antwerp meent het serieus: halen ze zesde speler uit Eerste Klasse?
Volgend jaar veel ervaren mannen op de Bosuil

Antwerp meent het serieus: halen ze zesde speler uit Eerste Klasse?

16-06-2015 12:22

Antwerp wil al een aantal jaar terug richting Eerste Klasse, maar nog nooit hebben ze hun ambities zo veel kracht bijgezet. Zo heeft er alle schijn van dat het zijn zesde aanwinst uit Eerste Klasse gaat binnenhalen: die maakte evenwel vooral furore bij Sint-Truiden.

Hij speelde al bij Willem II, STVV, KV Mechelen, Westerlo, KV Oostende en Waasland-Beveren, maar kende niet overal even veel succes. Jonathan Wilmet is na een mislukt seizoen toe aan een nieuwe club, en vindt die misschien wel een trapje lager. Volgens Het Laatste Nieuws heeft Antwerp concrete interesse en maakt het een goede kans om hem binnen te halen. Omdat hij uit beeld is verdwenen is er namelijk niet zo veel interesse in de 29-jarige flankspeler. Dat hij een tweedeklasser veel kan bijbrengen staat echter buiten kijf.

Antwerp gaat deze zomer niet voor tweede keus, heel wat van hun (toekomstige) aanwinsten komen van het hoogste niveau. Onder andere Joeri Duquevy, Nicaise Kudimbana, Dimitri Daeseleire, Maxime Biset en Steve Colpaert staan heel dicht bij een overgang. De Antwerpenaren lijken dus voldoende gewapend voor volgend seizoen, al gaat het uiteraard wel vooral om spelers die op overschot zijn bij hun huidige ploeg.