Voormalige smaakmaker van Standard mag mogelijk de assists voor Totti leveren
AS Roma toont interesse in Mpoku

Voormalige smaakmaker van Standard mag mogelijk de assists voor Totti leveren

15-06-2015 21:37

Ook de clubs uit de Serie A zijn volop bezig aan hun huiswerk voor komend seizoen. Eén van de Italiaanse topclubs denkt er aan om zich te versterken met een voormalige publiekslieveling uit de Jupiler Pro League. AS Roma heeft volgens de Italiaanse pers zijn oog laten vallen op een bekende ex-Rouche.

De Romeinen tonen interesse in Paul-José Mpoku. De Congolees-Belgische flankaanvaller werd vorig seizoen door zijn Qatarese club uitgeleend aan Cagliari. Zij bezitten nog steeds over een aankoopoptie, maar daar gaat AS Roma zich blijkbaar niets van aantrekken. Volgens de Italiaanse pers bereiden de Romeinen zich voor op een bod. 

Voor Mpoku wordt dit ongetwijfeld een mooie stap. In januari verliet de 23-jarige flankaanvaller Standard, waar hij bijzonder geliefd was. Hij tekende voor Al Arabi, de club van Imoh Ezekiel. Zij stalden Mpoku meteen uit bij Cagliari. Daar kwam hij zestien keer in actie in de Serie A en scoorde ook drie doelpunten. AS Roma rekent blijkbaar op de flitsen van de frivole Mpoku om Roma-spits Francesco Totti van nog meer doelpunten te voorzien.