Gent-spelers krijgen slecht nieuws te horen: vier spelers mogen vertrekken
Gent wacht op transfermarkt

Gent-spelers krijgen slecht nieuws te horen: vier spelers mogen vertrekken

15-06-2015 09:38

AA Gent-coach Hein Vanhaezebrouck begint vandaag samen met zijn kern al aan de voorbereiding van het nieuwe seizoen. Verschillende spelers worden terug op training verwacht, maar enkele spelers kregen slecht nieuws te horen.

Waar de meeste spelers uit de kern zich maandag moeten aanmelden op het oefencomplex, hebben enkele spelers nog even vakantie. Zo kregen Wouter Corstjens en David Hubert te horen dat ze niet meer in de plannen van de landskampioen passen en op zoek mogen gaan naar een nieuwe club.

Ook Sloan Privat hoeft niet terug naar Gent te keren. De aanvaller onderhandelt momenteel met het Franse Guingamp over een overgang en lijkt te gaan vertrekken. Rodgers Kola mag ook vertrekken, maar kon na zijn uitleenbeurt bij Hapoel Ironi Kiryat Shmona nog geen transfer verzilveren. Dat meldt Het Nieuwsblad.

Nieuwkomers

De Gentse spelersgroep kende vooralsnog weinig wijzigingen in vergelijking met vorig jaar. Lasse Nielsen verkoos voor een verlengd verblijf in plaats van een transfer naar Nantes. De enige nieuwkomer is Thomas Matton, die enkele weken geleden al een contract ondertekende. Verwacht wordt dat Gent zich pas op de transfermarkt zal begeven wanneer de transferprijzen dalen.