Rode Duivel staat voor seizoen van de waarheid: Ik geloof in kwaliteiten

Rode Duivel staat voor seizoen van de waarheid: "Ik geloof in kwaliteiten"

Gepubliceerd: zondag 14 juni 2015 om 22:38zo 14-06-2015 om 22:38

Voor heel wat Rode Duivels was dit jaar een echt topseizoen, maar er zijn ook Belgen die naar de achtergrond zijn verdwenen. Eén van die jongens is de jonge Divock Origi, die met Lille een dramatisch seizoen speelde. Volgend seizoen komt hij terecht bij Liverpool, maar kan hij dat ook aan?

De twintigjarige aanvaller maakt zich voorlopig nog geen zorgen over zijn debuut in de Premier League. Hoewel hij dit seizoen barslecht speelt denkt hij dat hij Liverpool iets kan bijbrengen, de kritiek neemt hij dan ook niet al te serieus."Ik neem dit niet persoonlijk want het gebeurt met de grootste spelers. Ik probeer er gewoon uit te leren. Voor mij als jonge speler was het toch een belangrijk jaar voor ik naar Liverpool ga. Ik heb veel bijgeleerd.", laat hij weten aan TV Limburg.

Origi raakte dit seizoen aan amper acht doelpunten in de Ligue 1, uiteraard veel te weinig voor iemand die een basisplaats bij Liverpool ambieert. "Daar maak ik mijn geen zorgen over. Dat Liverpool mij heeft gehaald is omdat ik kwaliteiten heb. Ik geloof zelf ook dat ik kwaliteiten heb. Het zal aan mij zijn om hard te werken. Als ik dat doe zal alles goed komen.", klinkt het vastberaden.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws