Anderlecht krijgt last met spelers op overschot: Waarom zou ik vertrekken?
Paars-wit wil af van spelers, maar niet vice versa

Anderlecht krijgt last met spelers op overschot: "Waarom zou ik vertrekken?"

13-06-2015 22:51

De transfertargets waar Anderlecht deze zomer op jaagt maken tegelijk duidelijk wie mag vertrekken. Hamari Traoré en Ivan Obradovic komen, dus ziet er niet goed uit voor Fabrice N'Sakala en Maxime Colin. Paars-wit gaat het echter nog lastig hebben om een oplossing te zoeken: de twee Fransen willen helemaal niet weg.

Zowel N'Sakala als Colin kregen dit seizoen een onvoldoende, op de momenten van de waarheid gaven ze vaak niet thuis. Toch vindt N'Sakala niet dat dit een reden is om te vertrekken. Hij wil het kennelijk zelfs hard spelen. "Schrijf maar op: bij de start van de voorbereiding ben ik een speler van Anderlecht. Als ik op vertrekken stond, dan zou ik het weten. De club heeft mijn handtekening nodig om mij te verkopen", spreekt hij zeer klare taal in Sport/Voetbalmagazine.

Ook zijn landgenoot, die nochtans nog niet veel heeft mogen meedoen, denkt nog niet aan een nieuwe ploeg. "We zien wel wat de toekomst brengt. De kans bestaat dat ik blijft. Waarom zou ik vertrekken?", reageert hij kort.

Zelfs de twee aankomende transfers kunnen hen dus niet overtuigen om andere oorden op te zoeken. Hopelijk voor paars-wit komt er geen soap van.