Kawashima lijkt aan zijn laatste dagen in België bezig: Griekse club toont interesse
Kawashima kan naar PAOK

Kawashima lijkt aan zijn laatste dagen in België bezig: Griekse club toont interesse

12-06-2015 15:50

Eiji Kawashima heeft een aflopend contract bij Standard en zoekt een nieuwe club. De Japanner kan binnen zes maanden een Belgisch paspoort verkrijgen, maar lijkt toch niet in België te blijven. De doelman werd genoemd bij STVV. Hij lijkt echter te duur uit te vallen.

Zo lijkt Kawashima naar het buitenland te moeten trekken. Een terugkeer naar Japan blijkt echter geen mogelijkheid te zijn. "Een terugkeer naar de Japanse competitie zit er niet onmiddellijk in", klonk het een week geleden namelijk nog in Het Nieuwsblad.

De doelman zou graag in Europa blijven voetballen. Mogelijk biedt het Griekse PAOK Saloniki de oplossing. Volgens de Griekse pers staat de doelman namelijk in de belangstelling van de club van Maarten Martens. Een overgang die hij mogelijk wel ziet zitten.

Kawashima speelde in Japan voor Omiya Ardija, Nagoya Grampus Eight en het bekende Kawasaki Frontale. In 2010 trok hij uiteindelijk naar Lierse waar hij twee seizoenen basisspeler was. Dat leverde hem een transfer op naar Standard, hij verloor daar zijn basisplaats dit seizoen echter aan Yohan Thuram. Bij PAOK moet hij de concurrentie aangaan met Charles Itandje.