Waaslanders roeren zich op de transfermarkt en vinden vers bloed bij tweedeklasser
Myny komt over van Roeselare

Waaslanders roeren zich op de transfermarkt en vinden vers bloed bij tweedeklasser

08-06-2015 17:35

De transferbedrijvigheid bij Waasland-Beveren kent maar geen einde. Eerder kwamen onder meer David Destrorme en Steeven Langil de rangen versterken. Ook enkele jonge Belgen zullen volgend seizoen bij Waasland-Beveren spelen. Maandag vervolledigde een nieuwe naam dat het lijstje met inkomende transfers

De 20-jarige Olivier Myny komt volgend seizoen uit voor Waasland-Beveren. De flankaanvaller speelde vorig seizoen bij Roeselare waar hij zich meteen tot topschutter kroonde. Myny prikte er elf tegen de touwen. Myny ondertekende een contract voor twee seizoenen.

De speler is alvast blij met zijn transfer. "Deze transfer is voor mij een stap vooruit en zo kan ik mijn droom om in eerste klasse te voetballen waarmaken. Ik wil dan ook iedereen bij KSVR bedanken voor de steun het afgelopen seizoen en voor de kansen die ik kreeg om mij te ontwikkelen als professionele voetballer. Ik hoop dan ook dat ik via deze transfer iets aan Roeselare heb kunnen teruggeven", vertelt Myny op de website van Roeselare.