Officieel: flankspeler van Zulte Waregem gaat zijn geluk beproeven bij Palermo
Trajkovski naar Palermo

Officieel: flankspeler van Zulte Waregem gaat zijn geluk beproeven bij Palermo

08-06-2015 15:39

Deze keer is het officieel. Geen Aleksandar Trajkovski meer in de Jupiler Pro League volgend jaar. De Macedonische international tekende een contract voor vijf seizoenen bij het Italiaanse Palermo.

Trajkovski werd in 2011 voor 1,1 miljoen binnengehaald aan de Gaverbeek, maar kon ondanks zijn talent nooit volledig doorbreken. Afgelopen seizoen was de flankspeler goed voor 6 goals en 6 assists bij Essevee. Trajkovski moet bij Palermo, dat op een elfde plaats eindigde in de Serie A, het vertrek van goudhaantje Paulo Dybala opvangen, die voor 32 miljoen naar lanskampioen Juventus trekt.

Trajkovski liet al weten zeer tevreden te zijn met de transfer. "Ik ben heel gelukkig met deze transfer. Dit is een stap voorwaarts in mijn carrière en een grote uitdaging. Ik hoop dat ik samen met de club mooie dingen kan laten zien en dat ik veel goals kan maken in het shirt van Palermo. Ik heb de club het voorbije seizoen gevolgd, net als de hele Serie A. Het is altijd mijn grote droom geweest om in een grote competitie te mogen voetballen. Ik zal er alles aan doen om er te slagen", aldus de 22-jarige Macedoniër.