'Engelse clubs sturen scouts naar finale; transferstrijd rond verdediger barst los'

'Engelse clubs sturen scouts naar finale; transferstrijd rond verdediger barst los'

Gepubliceerd: zaterdag 6 juni 2015 om 17:54za 06-06-2015 om 17:54

Angelo Ogbonna is normaal gesproken geen basisspeler bij Juventus. Zaterdagavond krijgt de Italiaanse verdediger waarschijnlijk de kans om in de Champions League-finale zijn talent te etaleren. Diverse clubs uit de Premier League zitten voor hem op de tribune.

Juventus mist de geblesseerde Giorgio Chiellini en dus is de verwachting dat Ogbonna hem vervangt in de achterhoede van De Oude Dame. De 26-jarige verdediger zit vaak op de reservebank bij de Italiaanse grootmacht. Deze zomer aast hij naar verluidt op een transfer naar een club waar hij wél een bepalende speler is. ESPN meldt zaterdag dat onder meer Liverpool en Tottenham Hotspur het oog hebben laten vallen op de international.

Ook West Ham United en Southampton sturen een scout naar de finale in Berlijn. Ogbonna kan tijdens het duel met Barcelona nog eens goed worden bekeken van dichtbij. Na afloop van het seizoen kan de transferstrijd rond Ogbonna los gaan barsten.  De oud-speler van Torino moet naar verluidt tien miljoen euro kosten. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws