Transferprijs voor opvolger van Mitrovic raakt bekend: te duur voor Anderlecht?
Carrillo mogelijk te duur

Transferprijs voor opvolger van Mitrovic raakt bekend: te duur voor Anderlecht?

02-06-2015 08:52

Een verlengd verblijf van Aleksandar Mitrovic is dan toch niet helemaal uitgesloten, maar bij Anderlecht is men daar toch niet helemaal zeker van. Om alvast op een vertrek van de topschutter te anticiperen maakt Herman Van Holsbeeck werk van een nieuwe aanvaller.

Eerder raakte al bekend dat de Argentijn Guido Carrillo als eerste op het lijstje staat om Mitrovic op te volgen. Volgens Het Laatste Nieuws ging Besnik Hasi de spits persoonlijk bekijken in de wedstrijd tussen Estudiantes en Colon (0-0).

De aanvaller ook daadwerkelijk naar Brussel halen zal waarschijnlijk wel moeilijk worden. De voorzitter van Estudiantes, Juan Sebastian Veron, vraagt namelijk minstens tien miljoen euro voor de spits. Een prijs die Anderlecht door de gemiste CL-miljoenen waarschijnlijk niet kan betalen.

Volgens de Argentijnse pers zou Anderlecht een bod van vier miljoen euro hebben ingediend op Carrillo, maar dat bleek dus onvoldoende. Daarnaast zijn er nog andere clubs die interesse tonen in Carrillo. Onder meer AS Monaco, Internazionale en Olympiakos hopen de aanvaller ook te kunnen aantrekken.