Belgische aanvaller heeft genoeg gezien van Frankrijk: Ik wil terugkeren
Bruno wil terugkeren naar België

Belgische aanvaller heeft genoeg gezien van Frankrijk: "Ik wil terugkeren"

28-05-2015 13:27

De Belgisch-Italiaanse aanvaller Gianni Bruno zou graag terugkeren naar België. De aanvaller was zijn hele professionele carrière actief bij Franse eersteklassers, maar zou nu een terugkeer naar België wel zien zitten. Een verlengd verblijf in Frankrijk behoort niet meer tot de mogelijkheden.

In 2014 trok de aanvaller van Lille OSC naar Évian TG, maar daar kon hij nooit echt overtuigen. Hij scoorde maar één keer in achttien wedstrijden en werd uiteindelijk uitgeleend aan Lorient. "Ik voelde mij niet op mijn gemak bij Evian TG. De laatste zes maanden die ik er doorbracht waren heel moeilijk voor mij", zegt hij aan de RTBF. "Bij Lorient heb ik niet veel gespeeld, maar ik had wel terug plezier. Ze vroegen me om te blijven, maar ze konden mij geen speelkansen garanderen."

"Ik zou graag terugkeren naar België. Ik ben hier nog niet echt bekend, aangezien ik op mijn vijftiende van Standard naar Lille ben verhuisd. Ik wil mijn carrière hier nieuw leven inblazen en deel uitmaken van een mooi project in een competitie die vooruit gaat. Ik zal sterker terugkeren." De 23-jarige Bruno werd opgeleid bij Club Luik en Standard alvorens op vijftienjarige leeftijd naar Lille te verhuizen. Helemaal overtuigen in Frankrijk kon hij weliswaar nog niet.