'Iedereen die onzin over mij wil schrijven en me neer wil halen, ga je gang'
'Daar ben ik trots op'

'Iedereen die onzin over mij wil schrijven en me neer wil halen, ga je gang'

20-05-2015 21:33

Nicklas Bendtner is op zijn zachtst gezegd niet blij met de kritiek van buitenaf op zijn persoon. De aanvaller besloot namelijk een evenement voor fans aan zich voorbij te laten gaan vanwege een zere keel. Het is niet de eerste keer dat hij negatief in het nieuws komt bij VfL Wolfsburg.

In de afgelopen maand was hij al eens te laat voor een training. Bovendien kwam hij niet verder dan vijf wedstrijden in de tien maanden tijd dat hij nu speler is van Wolfsburg. De Duitse formatie nam de voorhoedespeler over van Arsenal. De Duitse media nam het hem dan ook niet in dank af dat hij afwezig was tijdens het evenement.

Volgens de Deense krant BT is de aanvaller inmiddels onderweg naar de uitgang. Hij zou zelfs de bestuursleden al een hand hebben gegeven en op het punt staan een contract te tekenen bij FC Kopenhagen. "Ik zou nooit de fans teleurstellen!", reageert Bendtner op zijn Instagram. "Maar helaas was ik ziek."

"Daarnaast ben ik een speler van Wolfsburg en daar ben ik trots op. Het is een geweldig seizoen geweest en ik ben blij daar onderdeel van te zijn. Iedereen die onzin over mij wil schrijven en me neer wil halen, ga je gang. Deze tijger vecht tot het einde."