Servische Ibra moet Belgische club versterken: Anderlecht krijgt voorkeur
Jestrovic over Saponjic

Servische Ibra moet Belgische club versterken: "Anderlecht krijgt voorkeur"

20-05-2015 21:08

Nenad Jestrovic bracht Aleksandar Mitrovic naar Anderlecht. De ex-spits van paars-wit hoopt dat kunstje te kunnen herhalen met Ivan Saponjic. Volgens de makelaar wordt de jonge spits gevolgd door Belgische en Portugese topclubs, maar geeft hij de voorkeur aan Anderlecht.

"De scouts van Anderlecht houden Saponjic al een tijdje in de gaten. Laatst nog op een toernooi in Nederland", klinkt het in Sudpresse. "Hun rapporten waren altijd erg lovend. Hij scoort gemakkelijk. Hij heeft en prima schot en kan de bal goed afschermen. Voor zijn lengte (1m88) is hij behoorlijk snel. Hij moet wel nog beter leren koppen. Eigenlijk lijkt hij op Zlatan Ibrahimovic."

Jestrovic hoopt dat Anderlecht Saponjic zal aantrekken. "Ik wil alleen het beste voor mijn ex-club. Daarom koos Mitrovic ook voor het Astridpark. Saponjic staat ook op het lijstje bij andere Belgische topclubs en de twee grootste ploegen van Portugal, (Benfica en FC Porto, nvdr) maar we geven Anderlecht de voorkeur."

"Als Saponjic Partizan verlaat, zal paars-wit de eerste club zijn met wie ik onderhandel. Op 2 augustus wordt Saponjic meerderjarig. We moeten dus tot dan wachten vooraleer hij kan vertrekken."