'Man United gaat vol voor Pogba, geruchten over Hummels kloppen'

'Man United gaat vol voor Pogba, geruchten over Hummels kloppen'

Gepubliceerd: zondag 17 mei 2015 om 00:15zo 17-05-2015 om 00:15

Manchester United gaat flink investeren de komende maanden. Daarbij richt de aandacht van de Mancunians zich het meest op één speler: Paul Pogba. Ook op andere posities is duidelijk wie United wil hebben.

De Engelse kwaliteitskrant The Guardian ontvouwt zondag het bijna volledige transferplan van United. Duidelijk is dat manager Louis van Gaal zich het meest focust op Pogba. De ster van Champions League-finalist Juventus is volgens Italiaanse media voor niets minder dan honderd miljoen euro op te halen in Turijn.

In totaal kan Van Gaal opnieuw een slordige tweehonderd miljoen uitgeven, aldus The Guardian. Daarbij richt de club zich deze transferperiode wél op een centrale verdediger. De geruchten dat Mats Hummels kandidaat nummer één voor die vacature is, kloppen volgens de krant. Ook Borussia Dortmund-ploeggenoot Ilkay Gündogan wordt bekeken, maar hij komt pas in beeld als Pogba niet haalbaar is. Datzelfde geldt voor Arturo Vidal.

Keeper en rechtsback
Op doel heeft United een adequater lijstje samengesteld. Er wordt rekening gehouden met een vertrek van David De Gea. In dat geval zijn drie keepers in beeld hem te vervangen: Hugo Lloris (Tottenham Hotspur), Petr Cech (Chelsea) en Samir Handanovic (Internazionale).

Tot slot wil Van Gaal een nieuwe rechtsback omdat van Rafael da Silva verwacht wordt dat hij vertrekt. Dani Alves (FC Barcelona) en Nathaniel Clyne (Southampton) zijn de namen die United voor deze positie heeft opgeschreven.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws