Nu gaan we richting een toekomst zonder hem, dat wordt een uitdaging
Levende legende nam zaterdag afscheid

"Nu gaan we richting een toekomst zonder hem, dat wordt een uitdaging"

16-05-2015 23:25

Liverpool nam zaterdag afscheid van Steven Gerrard. De captain en legende van The Reds speelde zijn laatste wedstrijd op Anfield. Mooie woorden uit het Liverpool-kamp volgden.

Manager Brendan Rodgers liet tegenover Sky Sports blijken dat hij zijn aanvoerder komend seizoen enorm zal gaan missen. "Steven is als speler en als mens onvervangbaar als je kijkt naar wat hij deze club gegeven heeft. Niemand kan tippen aan de standaard die hij hier heeft neergezet. Nu gaan we richting een toekomst zonder hem, dat wordt een uitdaging."

"Na Jamie Carragher heb ik opnieuw iemand verloren die meer dan zevenhonderd duels voor Liverpool gespeeld heeft", besloot de manager. "Zij waren monumentale spelers voor de club."

Carragher, die zelf in 2013 afscheid nam van de club, was ook aanwezig in het stadion om persoonlijk vaarwel te zeggen tegen zijn voormalig teamgenoot. "Steven is hier eigenlijk een supporter geweest die op het veld mocht staan. Ieder kind in Liverpool wil later Steven Gerrard worden", aldus de oud-international.

 

De ULTIEME afscheidsvideo van legende Steven Gerrard. Kippenvel tot je tenen!

Posted by Voetbalprimeur on zaterdag 16 mei 2015