Anderlecht wil 'Beste Speler van de Jupiler League' naar het Astridpark halen
Anderlecht denkt aan de toekomst

Anderlecht wil 'Beste Speler van de Jupiler League' naar het Astridpark halen

15-05-2015 13:37

Anderlecht blijft zoeken naar versterking voor de linkerkant voor volgend seizoen. Eerder lieten we al weten dat paars-wit interesse toont in Riza Durmisi van het Deense Brondby. Nu duikt in Het Nieuwsblad de naam van Alireza Jahanbakhsh op.

Jahanbakhsh is een 21-jarige polyvalente speler, die vooral links op het middenveld goed uit de voeten kan. Op dit moment staat hij op de loonlijst van de Nederlandse tweedeklasser N.E.C. In Nijmegen haalde Anderlecht eerder Bram Nuytinck al op.

Dit seizoen verliep voor Jahanbakhsh geweldig. Met N.E.C. speelde hij kampioen en werd verkozen tot Beste Speler van de Competitie. Voor de flankspeler is er dan ook heel wat interesse. Zo volgt de Nederlandse top hem van nabij. Ajax en Feyenoord willen hem.

Bij een eventuele transfer gaat N.E.C niet moeilijk doen. "Ik heb altijd gezegd; Ik zou Ali heel graag bij de club willen houden', aldus directeur Bart van Ingen tegenover Omroep Gelderland. "Maar het feit is ook gewoon zo dat als er een bod komt waarmee wij kunnen herinvesteren om onze doelstelling te realiseren, dan bespreken we dat."