Voormalige ster van de Buffalo’s mag nog niet proeven van het Mediterraans leven
Ruiz ziet een transfer naar Sporting Lissabon afketsen

Voormalige ster van de Buffalo’s mag nog niet proeven van het Mediterraans leven

13-05-2015 22:08

Er is er eentje ongelukkig in de Engelse Championship, zeg maar de Engelse tweede klasse. Bryan Ruiz geraakt niet weg bij Fulham en dat wringt bij de Costa Ricaan. Nochtans leek een overgang naar Sporting Lissabon in kannen en kruiken, maar een sluwe actie van de Engelse club gooit roet in het eten.

De voormalige ster van AA Gent kon na dit seizoen transfervrij vertrekken. Het contract van Bryan Ruiz liep af. Sporting Lissabon zag zijn kans schoon en informeerde naar de Costa Ricaan, die wel oren heeft in een overgang van naar het Iberisch Schiereiland. Ruiz, die er de laatste tijd erg ongelukkig bijloopt, wil absoluut naar Sporting Lissabon gaan.

Maar Fulham steekt nu een stokje voor de (transfervrije) overgang. De Engelse tweedeklasser heeft de optie van Ruiz voor een extra jaar gelicht, waardoor de 71-voudige Costa Ricaanse international nog één seizoen onder contract staat. Hierdoor moeten geïnteresseerde clubs een aardige transfersom op tafel leggen. Fulham vraagt volgens de Engelse pers een slordige zes miljoen euro.