Contractverlenging voor coach? Niet meer gezien sinds de laatste wedstrijd
Mag Ceulemans alweer op zoek naar een nieuwe club?

Contractverlenging voor coach? "Niet meer gezien sinds de laatste wedstrijd"

12-05-2015 19:25

KMSK Deinze wist onder leiding van trainer Jan Ceulemans te promoveren naar de tweede klasse, maar de kans bestaat dat de ploeg zich volgend jaar zonder de ex-Rode Duivel moet zien te redden.

Het is immers niet zeker of Ceulemans volgend seizoen nog onder contract ligt. De onderhandelingen daarover verlopen momenteel een beetje stroef. "Deze week zal ik niet met Jan Ceulemans kunnen onderhandelen, volgende week wel", vertelt voorzitter Denijs Van De Weghe in Het Laatste Nieuws. "Ik heb hem niet meer gezien sinds de laatste wedstrijd tegen Koksijde. Ik weet dus niet wat zijn persoonlijke ambitie is. Dat horen we volgende week wel."

Met of zonder Ceulemans, Deinze blijft ambitieus. De promovendus is niet van plan om meteen weer te moeten zakken. "Tot eind augustus hebben we de tijd om de spelerskern verder aan te vullen. Ik denk dat we nog drie à vier kwaliteitsvolle versterkingen nodig hebben naast de zes spelers die we al aangetrokken hebben. We gaan naar twintig veldspelers en drie doelmannen", aldus de voorzitter.