Clubman kreeg fraai voorstel van Anderlecht: Uiteindelijk heb ik bijgetekend
Anderlechtman ging wel erg controversiële transfer doen

Clubman kreeg fraai voorstel van Anderlecht: "Uiteindelijk heb ik bijgetekend"

09-05-2015 13:23
1

Naar aanleiding van de topper Anderlecht - Club Brugge geeft Het Nieuwsblad vandaag een bijzonder lijstje vrij. Het zijn alle spelers van Club Brugge die ooit in de interesse van Anderlecht stonden. Naast Bjorn Engels, Laurens De Bock en Thomas Meunier staat er ook een erg verbazende naam op: Timmy Simons stond ooit in de belangstelling van paars-wit.

De interesse van paars-wit dateert van in Simons' periode bij het Duitse Nurnberg. De voorzitter wilde hem niet zien gaan. "We wilden meewerken, maar we vonden geen waardige vervanger. Een arm of een been kan je vervangen, maar hij was het hart. Uit respect voor hem mocht hij toch gaan praten."

Simons zelf reageerde nuchter op de interesse, maar zei kennelijk niet meteen nee. "Het was een interessante optie, maar ik heb hen gezegd dat ze eerst met de club moesten praten. Even later heb ik dan voor twee jaar bijgetekend in Nurnberg. Ik heb nergens spijt van.", aldus de Brugse captain. Simons bij Anderlecht, het was op zijn zachtst gezegd een zeer vreemd zicht geweest. Ook de supporters van Club Brugge hadden er niet mee kunnen lachen, het was een vergelijkbare situatie als die van Steven Defour geweest.