Update: volgens Essevee is er nog lang geen sprake van een definitieve transfer
Zulte kwam op de proppen met een officieel statement

Update: volgens Essevee is er nog lang geen sprake van een definitieve transfer

06-05-2015 13:31

Er is heel wat onduidelijkheid rond de toekomst van Aleksandar Trajkovski. De aanvaller van Zulte Waregem werd door Palermo-voorzitter Zamperini al aangekondigd als nieuwe speler, maar volgens Essevee is daar nog geen sprake van.

Trajkovski werd in 2011 overgenomen van NK Inter Zapresic en was er zijn eerste twee seizoenen bij Zulte Waregem basisspeler. Vorig seizoen werd hij uitgeleend aan KV Mechelen, maar daar kon hij geen contract versieren. Deze jaargang lukte hij vier doelpunten voor Essevee, wat hem uiteindelijk in de belangstelling bracht van Palermo. De Italianen kondigden de transfer al aan, maar daar is wellicht nog niets van aan.

Palermo-voorzitter Zamperini maakte woensdagochtend reeds bekend dat Trajkovski een contract van twee seizoenen kon tekenen. Het bestuur van Zulte Waregem heeft echter nog geen weet van een definitieve transfer en dat lieten ze ook weten via Twitter. "Er is inderdaad interesse voor Aleksandar Trajkovski. Nog geen sprake van een overeenkomst met een club", klinkt het.