Verdediger haalt uit na zware nederlaag: Dit was echt  een lachertje
Reactie na Genk - Waasland-Beveren

Verdediger haalt uit na zware nederlaag: "Dit was echt een lachertje"

02-05-2015 23:16

7-1 is meestal zo'n score waaraan je opa nog goede herinneringen heeft, toen Antwerpen nog in eerste speelde en keepers terugspeelballen nog gewoon mochten oprapen. Maar Genk - Waasland-Beveren werd wel degelijk gespeeld op 2 mei 2015.

Bij de Waaslanders geen blije gezichten na de wedstrijd. "Veel heb ik niet te zeggen, we zijn gewoon belachelijk gemaakt. Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Het was dramatisch, alsof ik terug in het jeugdvoetbal zat. Een paar jongens lagen met hun hoofd al op het strand. Ze doen wat ze willen en spelen voor zichzelf, maar zo gaat het niet", vertelde verdediger Wouter Corstjens achteraf aan Sporza.

"We wilden wel voetballen, maar bij balverlies stopten de spelers voor de bal er gewoon mee. Voor de verdediging is dit het ergste, maar ik voel me niet alleen verantwoordelijk. Dit was een lachertje. Na de wedstrijd hebben een paar jongens hun zeg gedaan, maar of de boodschap is aangekomen is een andere vraag. We moeten nu proberen om enigszins deftig te eindigen en de supporters nog een mooie thuiswedstrijd te geven", aldus Corstjens.