Als sportman heb je dan maar één boodschap: het STVV-feestje verknoeien
Lommel United wil titelfeest Sint-Truiden toch enigszins verpesten

"Als sportman heb je dan maar één boodschap: het STVV-feestje verknoeien"

24-04-2015 17:40

Even leek het er op dat de titelstrijd in tweede klasse op de slotspeeldag zou belist worden met een onderling duel tussen de nummers één en twee, maar door de nederlaag van Lommel United tegen Eupen kon Sint-Truiden afgelopen weekend al vieren.

Er staat zaterdagavond dus geen titel meer op het spel, maar bij Lommel zijn ze er wel op gebrand om het titelfeest bij STVV enigszins te verknoeien. Een wedstrijd te veel? Ik vertel je niets bijzonders als ik zeg dat we aan een ander soort feestje gedacht hadden. Als sportman heb je dan echter maar één boodschap: we willen dat STVV-feestje eens flink gaan verknoeien. Dat we uiteindelijk nog enig uitzicht op de titel kregen, was natuurlijk wel onverhoopt", vertelt Lommel-speler Toon Lenaerts in Het Laatste Nieuws.

Lenaerts heeft ondertussen vrede met de gemiste titel. “Bovendien zou het een moeilijk verhaal worden. We waren echter gemotiveerd om er zaterdag op Staaien nog eens een echte titelwedstrijd van te maken. De voorwaarde was echter dat we moesten winnen tegen Eupen en dat is niet gelukt. Een domper en de nodige ontgoocheling natuurlijk, al is het beter dat het nu gebeurde dan na een titelmatch bij STVV", aldus Lenaerts.