Belgische ex-jeugdinternational wil het voetbalplezier terugvinden bij Westerlo
Trompet bij Westerlo

Belgische ex-jeugdinternational wil het voetbalplezier terugvinden bij Westerlo

24-04-2015 14:24

Bij Westerlo werken ze al volop aan de voorbereiding van volgend seizoen en daar hoort al minstens één transfer bij. De Kemphanen konden Jore Trompet overtuigen om volgend seizoen voor KVC Westerlo te voetballen. De middenvelder hoopt eindelijk een lange tijd in de basis te kunnen staan bij een club.

"Ik had het gevoel dat Westerlo mij er absoluut bij wilde en ook de gesprekken met de trainer Harm Van Veldhoven straalden meteen veel vertrouwen uit", zegt Trompet in Het Laatste Nieuws. "Zo vertelde hij mij dat hij vindt dat ik absoluut de kwaliteiten heb om het te maken in Eerste Klasse."

De jonge middenvelder kreeg weinig kansen bij Lokeren, dat komt door het uitstekende duo Koen Persoons-Killian Overmeire. "Twee uitstekende voetballers en hoewel die kerels er niets aan konden doen, hebben zij er wel voor gezorgd dat ik zo weinig in actie kwam bij Lokeren."

"Mijn carrière bleef daardoor zowat stilstaan en het gevoel dat je je kwaliteiten nauwelijks of niet kan tonen was best frustrerend. Op den duur ben ik het voetbalplezier een beetje kwijtgespeld en dat wil ik nu bij Westerlo terugvinden."