Franse wereldster looft Rode Duivel: Alles wat hij doet, staat mij aan
Zidane is een grote fan van Eden Hazard

Franse wereldster looft Rode Duivel: "Alles wat hij doet, staat mij aan"

21-04-2015 17:09

Alles wat Eden Hazard met zijn voeten aanraakt, verandert in goud. De ster van Chelsea is bezig aan een superjaar bij zijn Engelse werkgever. De Premier League nomineerde de dribbelvaardige Belg zelfs tot één van de Spelers van het Jaar. Deze erkenning komt bij sommigen niet als een verrassing aan.

Eén van de grootste voetballers in de geschiedenis is fan van Hazard. Niemand minder dan Zinedine Zidane heeft een boontje voor de Belgische international. "Er zijn veel spelers die ik graag bezig zie, zoals uiteraard Cristiano Ronaldo en Lionel Messi. Maar ik zie ook Eden Hazard zeer graag spelen", zegt de Fransman in de Franse pers. Zidane is momenteel aan de slag als coach van het beloftenteam van Real Madrid.

De middenvelder die furore maakte bij onder meer Real Madrid en Juventus denkt dat Hazard nog beter kan dan wat hij nu laat zien. "Alles wat hij doet op een veld staat mij aan. Zijn gedrag, zijn beslissende acties en het feit dat hij elk jaar nog progressie maakt. Hij heeft ook nu nog een grote progressiemarge. Chelsea staat aan de leiding en dat heeft het in grote mate te danken aan Hazard."